top
logo

Newsletter



Receive HTML?


1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: “ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ” Εκτύπωση E-mail
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 17:44

 

      Το Παράρτημα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών διοργανώνει στις 14,15 και 16 Οκτωβρίου 2011, στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το  1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:  “ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ  ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ”


      Στο Συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, διδάσκοντες και ερευνητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών Ιδρυμάτων, Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, φοιτητές και εκπρόσωποι κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων.

      Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη και η συμβολή του ρόλου των φυσικών επιστημών και των νέων τεχνολογιών στο σημερινό κόσμο.

      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος, www.eefthes.gr

 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή

 

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην κάλυψη των εξόδων του ιστότοπου ekpaideytikos.gr.

Amount: 

Facebook Twitter Google Bookmarks 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Τι λείπει από την ενημέρωση σας ;
 

bottom
top

Τελευταία Νέα

Δημοφιλή


bottom