Newsletter
| Διημερίδα με θέμα: «Ασφαλής ζωή στο Διαδίκτυο» |
|
|
| ΗΜΕΡΙΔΕΣ | |||
|
«Ασφαλής ζωή στο Διαδίκτυο»
![]()
Σας γνωρίζουμε ότι το Γρ. Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών και το γρ. ΚΕΠΛΗΝΕΤ σε συνεργασία με το ΤΕΙ Σερρών θα πραγματοποιήσουν Διημερίδα με θέμα : «Ασφαλής ζωή στο Διαδίκτυο» για τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Ν. Σερρών στις 30 Μαρτίου ( 16,30 μμ -19.30 μμ ) & 31 Μαρτίου 2011 ( 11.00 πμ -16,00 )
Τα θέματα της ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου από τους μαθητές απασχολούν πλέον έντονα την επιστημονική κοινότητα, μια και οι κίνδυνοι του διαδικτύου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη σωματική και ψυχική τους ανάπτυξη. Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μια νέα μορφή εξάρτησης και τα συμπτώματα του εθισμού στο διαδίκτυο είναι ψυχολογικά και σωματικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών μπορεί να είναι η σχολική αποτυχία, η μειωμένη αυτοεκτίμηση, διαταραχή στις διαπροσωπικές σχέσεις (γονείς, φίλοι), μειωμένη φυσική δραστηριότητα. Η προστασία του μαθητή είναι κυρίαρχη προτεραιότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη και στην Ελλάδα έχουμε εξαρτήσεις ενός σημαντικού αριθμού παιδιών. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Γρ, Αγωγής Υγείας 23210 52899 ή να στείλουν mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή με FAX 23210 52775 μέχρι τις 28-03-2011.
Καλό είναι να συμμετέχουν από κάθε σχολείο, την 1η μέρα του σεμιναρίου ( 30 Μαρτίου 2011), ο Διευθυντής ή ο Υποδιευθυντής και δύο τουλάχιστον εκπαιδευτικοί. Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου τους και το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου.
|





